عراقچی: گروسی به فشار‌های غیرموجه برخی کشور‌ها وقعی ننهد ادعای رسانه ایتالیایی: استقلال با پیشنهاد ۴ میلیون یورویی به‌دنبال استراماچونی است حزب‌الله: در زمان و مکان مناسب پاسخ اسرائیل را می‌دهیم سانحه تصادف برای نایب قهرمان کشتی المپیک جزییات دستگیری سرشبکه قاچاق سوخت در هرمزگان نتیجه برندگان قرعه‌کشی ایران خودرو اعلام شد جزئیات کشف بزرگ‌ترین زمین‌خواری ایران به مساحت هزار هکتار اطلاعیه باشگاه استقلال در خصوص اظهارات اخیر موسیمانه رئیس جمهور مصر: در ظلم کوچاندن ملت فلسطین مشارکت نخواهیم کرد مجمع تشخیص با پرداخت کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولت موافقت کرد استارلینک برای آیفون فعال شد مبلغ عیدی کارمندان دولت ۱۴۰۴ مشخص شد معاون وزیر کشور: ۲ میلیون مهاجر غیرقانونی افغانستانی در ایران زندگی می‌کنند تیراندازی یکی از اراذل و اوباش سابقه دار هنگام تردد با خودرو شخصی و زخمی شدن یک شهروند کفاشیان و عزیزی‌خادم در انتخابات فدراسیون فوتبال ردصلاحیت شدند

خواص بی شمار آب گوجه فرنگی که از آن بی خبرید

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که باکتری‌های عامل بیماری حصبه، قاتل اصلی کودکان در کشور‌های در حال توسعه، می‌توانند در برابر چیزی به سادگی آب گوجه فرنگی آسیب پذیر باشند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حصبه در اثر باکتری سالمونلا تیفی (S. Typhi) ایجاد می‌شود و معمولاً ناشی از مواد غذایی یا نوشیدنی‌های آلوده است. علائم آن شامل حالت تهوع، تب و درد شکم است. بدون درمان، این بیماری می‌تواند کُشنده باشد.

بیش از ۹ میلیون مورد حصبه هر سال در سراسر جهان ثبت می‌شود.

محققان دانشگاه کرنل نیویورک درصدد بررسی خصوصیات ضد باکتریایی گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی برآمدند.

«جونگ مین سونگ»، نویسنده اصلی مطالعه، گفت: «هدف اصلی ما در این مطالعه این بود که دریابیم آیا آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی می‌تواند عوامل بیماری زا روده، از جمله سالمونلا تفی را از بین ببرد.»

سونگ گفت: «پس از انجام آزمایشات متنوعی در آزمایشگاه، تحقیقات ما نشان می‌دهد که آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی می‌تواند باکتری‌های روده‌ای مانند سالمونلا در دستگاه گوارش انسان را از بین ببرد.»

برای فهمیدن این موضوع، محققان ژنوم گوجه فرنگی را بررسی کردند. آن‌ها پپتید‌های ضد میکروبی معروف را که باعث اختلال در غشای محافظ یک باکتری می‌شوند به دقت تجزیه و تحلیل کردند.

محققان گفتند ژنوم گوجه فرنگی حداقل دو پپتید از این دست تولید می‌کند که به نظر می‌رسد به نابودی S. Typhi کمک می‌کند.

سونگ امیدوار است که یافته‌های آن‌ها مصرف آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی را در بین بچه‌های آسیب پذیر در برابر حصبه ترغیب کند.

به گفته محققان، رژیم‌های غذایی سرشار از میوه و سبزیجات نیز دارای خاصیت ضدباکتریایی هستند. / مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار